Holland Label Designlabel

Offerteaanvraag Design Labels

Op deze pagina kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor designlabels. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt dan binnen twee werkdagen een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Behalve voor de NAW gegevens, zijn niet alle velden verplichte invulvakken. Als u de onderstaande gevraagde productdetails al bij uw ontwerp heeft vermeldt; kunt u volstaan met alleen dat bestand te uploaden.

Uw offerte aanvraag

U bepaalt zelf de gewenste zichtbare afmeting (dus na verwerking/innaaien) en wij voegen het benodigde aantal mm toe om de labels in- of vast te naaien. Niet elke gevraagde breedte/hoogte is leverbaar: als u bijvoorbeeld 13 mm vraagt, kijken wij of het te weven is op 12- of 15 mm breedte/hoogte, dit is afhankelijk van uw ontwerp. Er is geen standaardlengte, dit hangt mede af van uw ontwerp.

Afmetingen voorbeeld geweven labels
mm
mm

Als richtlijn voor de kleuren gebruiken we Pantone® kleurnummers als referentie, wij zoeken daar de best passende kleur garens bij. Wij kunnen de kleuren bepalen aan de hand van uw ontwerp of u kunt ze zelf hieronder aangeven.

Meer informatie over kleuren

Uw bestand uploaden, bij voorkeur als vectorgrafiek (.eps, .ai of .pdf opgeslagen in curven) of als JPG, PNG afbeeldingsbestand (minimaal 300 dpi resolutie).

Meer informatie over artwork bestanden specificaties


Persoonlijke gegevens