Satinera

Duurzame Satinera® bedrukt stoffen labels of satijnen lint

Laat je creativiteit de vrije loop. Onze bedrukte Satinera stoffen labels en eindeloze linten gemaakt van duurzaam rPET zijn perfect voor jouw eigen ontwerpen met een breed scala aan kleuren, kleurovergangen of fijne details. Zelfs het uploaden van een foto is mogelijk. Als kwalitatief hoogwaardige wasvoorschriften etiketten, lint voor speciale gelegenheden of decoratief band voor het opnaaien - Satinera ziet er stijlvol uit en geeft uw creaties een glanzend uiterlijk.

In de configurator selecteert je eenvoudig de bij jou passende productvarianten en de hoogte van je label of lint. Heb je een innaairand nodig om je labels op of in te naaien? Kies uit verschillende voorgestelde afmetingen.

De stoffen labels en linten zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled polyester satijn (rPET), zijn lichtecht, slijtvast, wasbaar tot 60° C en hebben een lange levensduur.

Configurator

Satinera® - de verschillende mogelijkheden

Individuele labels in 15mm breedte

Individuele labels in 15mm breedte

Satinera labels kunnen reeds vanaf 1 stuk geproduceerd worden. In 15mm bandbreedte zijn ze bijzonder geschikt als een mooi glanzend Handmade label voor zelfgemaakte producten Gebruik onze lettertypes en ontwerpen of upload uw eigen logo. De afzonderlijke labels worden warm gesneden, zodat ze niet kunnen rafelen.

Individuele labels in 35mm breedte

Individuele labels in 35mm breedte

Satinera individuele labels in 35mm bandbreedte zijn bijzonder geschikt als kwalitatief hoogwaardige wasvoorschriften etiketten voor het innaaien in kleding. Gebruik onze lettertypes en ontwerpen of upload uw uiteindelijke eigen ontwerp als logo. De warm gesneden uiteinden zorgen voor een nette afwerking van de labels.

Eindeloze linten in 15mm breedte

Eindeloze linten in 15mm breedte

Eindeloze veelzijdigheid in Satinera kwaliteit op rol: Ontwerp je eigen lint voor speciale gelegenheden of het maken van individuele lint, te naaien op je eigengemaakte producten. Ingegeven tekst of een geüpload logo wordt automatisch herhaald zonder speling. Ook wel bekend als "label op lopende band". Je kunt bijvoorbeeld onze Prym kartelschaar gebruiken, zodat de snijranden niet zo veel rafelen.

Eindeloze linten in 35mm breedte

Eindeloze linten in 35mm breedte

Te gebruiken als een luxe cadeaulint van optimale breedte met je eigen ontwerp - of wasvoorschriften etiket van de rol: Aaneensluitend en zonder snijtekens zo vaak achter elkaar totdat de gewenste bandlengte van je ontwerp bereikt is, tot een maximum van 100 meter. De lengte kan worden vastgesteld tot op de millimeter. Je kunt bijvoorbeeld onze Prym kartelschaar gebruiken, zodat de snijranden niet zo veel rafelen.

Dit wekt misschien je interesse wel

nameFIX

nameFIX

Geen zin om je labels vast te naaien? In enkele seconden kun je ze met behulp van onze gepatenteerde nameFIX vastpinnen.

Cadeau­bonnen

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor DORTEX labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Labels 2go

Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.

Geweven labels met logo

Geweven labels met logo

Upload je eigen ontwerp en maak unieke labels met logo.