Om holland-label.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees meer »

Satinera® uitkiezen, aanpassen en bestellen

Hier kun je je creaviviteit de vrije loop laten. Voor eigen ontwerpen met een onbeperkt aantal kleuren, verlopen of fijne details zijn onze bedrukte Satinera labels en eindeloze linten perfect. Zelfs het uploaden van een foto is mogelijk. Als kwalitatief hoogwaardige wasvoorschriften etiketten, lint voor speciale gelegenheden of decoratief band voor het opnaaien - Satinera ziet er stijlvol uit en geeft uw creaties een glanzend uiterlijk.

Onze Satinera producten zijn van topkwaliteit en kunnen aan het hoogste niveau tippen. Ze bestaan uit hoogwaardig polyester-satijn en zijn lichtecht, slijtvast, tot 60°C wasbaar en van lange levensduur.

Configurator

Satinera® - de verschillende mogelijkheden

Individuele labels in 15mm breedte

Satinera labels kunnen reeds vanaf 1 stuk geproduceerd worden. In 15mm bandbreedte zijn ze bijzonder geschikt als een mooi glanzend Handmade label voor zelfgemaakte producten Gebruik onze lettertypes en ontwerpen of upload uw eigen logo. De afzonderlijke labels worden warm gesneden, zodat ze niet kunnen rafelen.

Individuele labels in 35mm breedte

Satinera individuele labels in 35mm bandbreedte zijn bijzonder geschikt als kwalitatief hoogwaardige wasvoorschriften etiketten voor het innaaien in kleding. Gebruik onze lettertypes en ontwerpen of upload uw uiteindelijke eigen ontwerp als logo. De warm gesneden uiteinden zorgen voor een nette afwerking van de labels.

Eindeloze linten in 15mm breedte

Eindeloze veelzijdigheid in Satinera kwaliteit op rol: Ontwerp je eigen lint voor speciale gelegenheden of het maken van individuele lint, te naaien op je eigengemaakte producten. Ingegeven tekst of een geüpload logo wordt automatisch herhaald zonder speling. Ook wel bekend als "label op lopende band". Je kunt bijvoorbeeld onze Prym kartelschaar gebruiken, zodat de snijranden niet zo veel rafelen.

Eindeloze linten in 35mm breedte

Te gebruiken als een luxe cadeaulint van optimale breedte met je eigen ontwerp - of wasvoorschriften etiket van de rol: Aaneensluitend en zonder snijtekens zo vaak achter elkaar totdat de gewenste bandlengte van je ontwerp bereikt is, tot een maximum van 100 meter De lengte kan worden vastgesteld tot op de millimeter. Je kunt bijvoorbeeld onze Prym kartelschaar gebruiken, zodat de snijranden niet zo veel rafelen.

Dit wekt misschien je interesse wel

nameFIX

Geen zin om je labels vast te naaien? In enkele seconden kun je ze met behulp van onze gepatenteerde nameFIX vastpinnen.

Hangtags

Chique en herbruikbaar: hangtags in verschillende vormen en materialen om “er aan te hangen“.

Cadeau­bonnen

Individuele cadeaubonnen voor Dortex labels – daarmee maak je iedere creatieve jarige Job blij.

Labels 2go

Onze vooraf ontworpen labels zijn van hoge kwaliteit, klaar voor verzending en zeker niet saai. Je krijgt ze in handige sets van elk 10 stuks.